Top Ad unit 728 × 90

Remedii naturale pentru piele crapata si mancarimi severe

Publicitate

Oamenii se confrunta cu piele crapata si mancarimi severe. Din fericire, exista remedii complet naturale, care te pot ajuta sa tii sub control acest simptome, evitand probleme mai serioase.

Ovazul
Este recomandat pentru iritatiile pielii, datorita proprietatilor sale antiinflamatorii. Pune niste pudra intr-o punga si leag-o deasupra cazii. In contact cu vaporii de apa calda, proprietatile de vindecare ale ovazului vor fi puse in aplicare, raspandindu-se in aer si luand contact cu pielea. Relaxeaza-te timp de 20 de minute, apoi spala-ti pielea cu apa calda. 

Remedii naturale pentru piele crapata si mancarimi severe

Uimitoarea aloe vera
Cremele prescrise de dermatolog, disponibile pe piata, au efecte adverse; in orice caz, aceasta nu este situatia acestei plante cu adevarat benefice, care e un real dar de la natura. Este buna chiar si pentru pielea bebelusilor.

Eternul castravete
Datorita umiditatii si proprietatilor antiinflamatorii, castravetele este solutia perfecta pentru piele. Taie unul si aplica feliile pe pielea iritata. Durerea si mancarimea vor fi alinate. 

Fantastica nuca de cocos
Uleiul de cocos este bun atat pentru consum, cat si ca tratament al diverselor afectiuni. Datorita gradului sau de umiditate, uleiul de cocos are un efect benefic asupra pielii uscate si iritate, calmand si mancarimea. Aplica si niste miere pe zona afectata, las-o sa actioneze 30 de minute, apoi spala-te. 

Curcuma (turmericul)
Acest condiment are proprietati antiinflamatorii si antibacteriale. Amesteca niste pudra de curcuma cu apa, pana ce obtii o pasta groasa, pe care sa o aplici pe zona afectata. Las-o sa actioneze cateva ore, apoi clateste.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Remedii naturale pentru piele crapata si mancarimi severe Reviewed by Unknown on 9:02 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.