Top Ad unit 728 × 90

Cum sa elimini permanent durerile de spate si de gat - fara medicamente!

Publicitate

Pot sa iti pun o intrebare simpla - stii pe cineva caruia sa ii placa durerile de spate? Ei bine, pot sa raspund eu la intrebare pentru tine - nimanui! Da, exact, nimanui! Durerea de spate este o afectiune cronica, cu care oamenii se confrunta in fiecare zi.

Exista o multime de cauze ale durerii de spate si un numar infinit de analgezice pe piata, care sa mascheze durerea. In orice caz, aceste medicamente prezinta riscuri serioase pentru sanatate, si in cele din urma, pot avea efecte adverse. Expertii spun ca durerea de spate, de coloana, de umeri sau de durere a sciaticii. Problemele nervilor si problemele musculare, afectiunile discului degenerativ si artrita pot rezulta in durere de spate. Simptomele acestei boli pot fi alinate cu medicatie sau antibiotice.

Cum sa elimini permanent durerile de spate si de gat - fara medicamente!

Din pacate, asa cum spuneam, cele mai multe persoane care s-au confruntat cu dureri de spate in viata lor. Cauzele acestor dureri sunt numeroase; unele sunt induse de modul de viata sau de obiceiurile proaste. Alte cauze ale durerii de spate includ accidentele, intinderile musculare si rani provocate de sport. Desi cauzele pot fi diferite, deseori simptomele sunt similare.

Oricine poate avea dureri de spate, insa iata cateva lucruri care cresc riscurile acestei afectiuni:

Mai intai, trebuie sa stii ca durerea de spate este tot mai comuna odata ce imbatranesti. Te poti confrunta cu durerea de spate pe la 30-40 de ani.

Expertii spun ca durerea de spate este comuna in cazul persoanelor nu sunt slabe.

Stim cu totii ca o dieta bogata in calorii te face sa iei in greutate. Greutatea excesiva poate stresa spatele, cauzand dureri.

Trebuie sa stii ca unele dintre cauzele durerii de spate, precum spondilita anchilozanta, o forma de artrita care afecteaza coloana, pot avea o componenta genetica.

Da, unele tipuri de artrita si cancer pot cauza dureri de spate.

Daca trebuie sa ridici, sa impingi sau sa tragi in timp ce iti misti coloana, poti experimenta dureri de spate. Daca lucrezi la birou toata ziua, te poate durea spatele.

Este posibil ca organismul tau sa nu fie capabil sa primeasca suficienti nutrienti, pentru discurile de pe spate, daca fumezi. Tusea fumatorului poate cauza dureri de spate. Persoanele care fumeaza se vindeca mai greu, asa ca durerea de spate dureaza mai mult.

Cum sa vindeci durerea de spate - in mod natural

- Consuma vitamina D

- Odihneste-te bine

- Trebuie sa faci miscare zilnic

- Fa-ti comprese calde si reci

- Renunta la fumat

- Slabeste

- Evita folosirea dispozitivelor

- Respira adanc

- Lupta cu stresul

- Practica yoga si gimnastica

- Inceteaza activitatile fizice care dauneaza spatelui

- Masaj terapeutic

- Misca-ti muschii gatului foarte usor.

- Foloseste comprese reci.

- Pune o perna calda.

- Dormi in pozitia corecta.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Cum sa elimini permanent durerile de spate si de gat - fara medicamente! Reviewed by Unknown on 5:26 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.