Top Ad unit 728 × 90

Cum sa cureti tacamurile cu folie de aluminiu; vei fi surprins in cel mai placut mod

Publicitate

Cum functioneaza

Creeaza o zona de umezire pentru tacamuri, folosind o tava de copt din sticla, pe care sa o acoperi cu folie de aluminium ( cu partea lucioasa in sus) sau o tava de copt din aluminium, iar acest truc va fi la fel de simplu ca un proiect de stiinte pentru scoala.

Combina bicarbonat de sodiu, sare, otet din cidru de mere si apa fiarta, amestec pe care sa il torni peste tacamuri. Reactia chimic simpla, dar spectaculoasa va avea efect imediat, inlaturand oxidul. Se recomanda ca in cazul obiectelor puternic oxidate sa fie lasate la inmuiat putin mai mult.

Ustensilele ar trebui sa fie apoi sterse cu o carpa curata.

Cum sa obtii stralucirea dorita dupa curatare

Cu siguranta iti doresti ca tacamurile tale sa straluceasca dupa ce au fost curatate. Majoritatea prietenilor mei sudisti pastreaza in dulap o crema speciala pentru tacamuri. Este vechiul lor truc, care ofera efectul dorit tacamurilor, fara prea mult efort. Chiar si dupa o curatare asiduua, obiectele pot avea nevoie de putina stralucire, asa ca merita sa fie incercata.

Oferind cea mai buna stralucire, insa cu precautia ca poate fi destul de abraziva, putand fi folosita in cazul oxidului sau a petelor de sare, un prieten de ai mei, in care am incredere si care foloseste regulat produse pentru lustruirea tacamurilor a mentionat despre Happich Simichrome: Ca “face o treaba buna in pastrarea patinei tacamurilor acolo unde este cazul ” si a sugerat, de asemenea produsul Hagerty Silversmith’s Spray Polish pentru servicii de cafea( castroane, ulcioare, ceainice si tavi).

Cand orice alt plan da gres, de ce sa nu faci din lustruire o ocazie? Invita niste prieteni pe la tine, incepe cu paharele din inox, apoi foloseste-le!

Ai nevoie de:

• folie de aluminium
• farfurie din sticla sau tava de copt din aluminium
• 1 cana de apa fiarta
• 1 lingura de bicarbonat de sodiu
• 1 lingura de sare de mare
• 1/2 cana de otet alb
• O bucata de panza pentru lustruire
• un cleste cu care sa scoti obiectele din apa fiarta

Instructiuni:

1. Pune apa la fiert. Apa va activa bicarbonatul de sodiu si va incepe procesul de transfer al oxiduli pe folie, cand este combinat cu celelalte ingrediente.

2. Adauga ingredientele uscate intr-o cratita si toarna incet otetul. Va avea loc o reactie, asa ca fii atent!Chiar Daca nu pui otetul, este posibil sa cureti tacamurile, dar acesta va accelera considerabil procesul.

3. Asigura-te ca fiecare obiect intra in contact cu folia din apa fiarta, apoi pune tacamurile in cratita. Incearca sa nu lasi vreun obiect pe afara. Daca tacamurile sunt puternic oxidate, lasa-le la inmuiat cateva minute, chiar daca in mod normal procesul ar trebui sa dureze 30 de secunde.

4. Scoate tacamurile folosind un cleste, si curata orice alte urme ramase cu ajutorul unei carpe. Apoi, uita-te cu atentie la tacamurile stralucitoare si admira-le, gandindu-te la trucul ingenios care le-a redat luciul !

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Cum sa cureti tacamurile cu folie de aluminiu; vei fi surprins in cel mai placut mod Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.