Top Ad unit 728 × 90

Atentie: De ce nu trebuie sa cumparati produse care incep cu numarul 8

Publicitate

Buna, dragilor! Va pot adresa o intrebare? Ati citit vreodata etichetele sucului de mere si v-ati intrebat ce reprezinta acele numere? Sa fiu sincer, se pare ca acele numere chiar conteaza! Cititi articolul de mai jos si aflati mai multe! Da, ati inteles bine- fiecare numar reprezinta ceva:

Atentie: De ce nu trebuie sa cumparati produse care incep cu numarul 8

Numerele 3 si 4
Iata ce trebuie sa stiti- orice aliment, care incepe cu aceste cifre, a fost crescut conventional. Cresterea conventionala se refera la utilizarea pesticidelor si chimicalelor, spre obtinerea unor produse mai mari si mai frumoase. Daca nu aveti prea multi bani pentru cumparaturi, iata care sunt alimentele crescute conventional si sigure:
  • Catofii dulci
  • Avocado
  • Ceapa
  • Varza
Numarul 8
Daca cifra incepe cu numarul 8, inseamna ca alimentul a fost modificat genetic. Adica produsul respectiv a fost creat de o masinarie sau o persoana, pentru a maximiza productia. Stati departe de aceste produse!

Numarul 9
Orice aliment care incepe cu acest numar, cu siguranta este un produs organic. Probabil ca va intrebati ce inseamna un produs organic. Ei bine, solul in care acel aliment a crescut, nu a fost atins de pesticide, chimicale sau antibiotice. Mancarea organica are un gust mai bun si este mult mai sanatoasa. Suntem ceea ce mancam! Iata o parte de alimentele organice pe care le prefer:
  • Merele
  • Castravetii
  • Varza
  • Ardeii
Nu uitati! Puteti oricand vizita fermele locale, de la care supermarketul dumneavoastra se aprovizioneaza! Va recomandam, de asemenea, sa cumparati alimentele direct de la fermieri! Asa veti stii cu siguranta ca sunt naturale!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Atentie: De ce nu trebuie sa cumparati produse care incep cu numarul 8 Reviewed by Unknown on 5:31 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.