Top Ad unit 728 × 90

Adauga acest ingredient intr-un pahar cu apa: arde grasimea, protejeaza inima si previne diabetul


Publicitate

Aceasta bautura a devenit populara in mod crescator dupa marturiile a numeroase modele, care au afirmat ca le-a ajutat sa scape de kilogramele in plus.

Totusi, aceea este o mica parte din capacitatea acestei bauturi naturale uimitoare, urmand ca in acest articol sa iti dezvaluim si alte aspecte importante. 

Apa cu castravete este una dintre cele mai bune bauturi naturale pe care le poti consuma, cu scopul detoxifierii organismului, gratie cantitatilor ridicate de apa si fibre. 

In plus, apa cu castravete te poate ajuta sa previi numeroase probleme si afectiuni, inclusiv boli oculare sau diabet. Castravetii sunt bogati in antioxidanti, contribuind la functionarea creierului, micsorand stresul si prevenind bolile legate de imbatranire.  


In plus, una dintre cele mai periculoase afectiuni din zilele noastre este si osteoporoza, care afecteaza multe persoane, indiferent de varsta, provocand predispozitia pentru fracturi ale oaselor si dureri acute la nivelul spatelui. 

Castravetii nu pot preveni asta, dar sunt bogati in vitamina K, care intareste oasele. 

Asociatia Americana de Sanatate a Inimii a apreciat ca bolile cardiace reprezinta principalul motiv al mortalitatii, in America, asadar trebuie sa fim cu bagare de seama in ceea ce priveste acest organ. 

Initial, trebuie sa ai un regim alimentar sanatos. Castravetii reduc riscul bolilor cardiace si regleaza tensiune, asa ca trebuie sa ii introduci in regimul tau alimentar.

De asemenea, aceasta bautura ofera si nutrientii necesari muschilor, ajutand la marirea lor. Pentru a avea rezultate, este indicat sa consumi cel putin 2 pahare din aceasta bautura pe zi, inainte sau dupa ce faci miscare.

Castravetii sunt bogati in minerale , potasiu, magneziu si siliciu, ceea ce ajuta foarte mult la tonifierea si hidratarea pielii, dandu-i un aspect fin. Aceasta bautura  este foarte bogata in antioxidanti, asa ca reprezinta un real miracol pentru corp, atat la exterior, cat si la interior. 

Iata cum sa o prepari: Vei avea nevoie de un castravete organic, pe care nu trebuie sa il decojesti, ci sa il feliezi, si peste care sa torni 2l de apa. Pastreaza bautura in frigider si consum-o pe parcursul zilei!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Adauga acest ingredient intr-un pahar cu apa: arde grasimea, protejeaza inima si previne diabetul
 Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.