Top Ad unit 728 × 90

Acesta este cel mai bun remediu natural pentru hemoroizi! Chiar si medicii sunt uimiti!

Publicitate

Cele mai comune simptome - ei bine, simptomele hemoroizilor includ sangerari fara durere in timpul miscarilor intestinale, care au ca rezultat sangerari curate, rosii, mancarimi, iritatii sau inflamatii la nivelul anusului, formarea unui nod dureros langa anus si uneori pierderi prin dispersie. Insa, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca in acest articol iti vom arata cum sa tratezi si cum sa vindeci hemoroizii - in mod natural! Si, probabil ai deja cateva dintre aceste ingrediente naturale in dulapul tau! Nota: trebuie doar sa urmezi instructiunile.

Acesta este cel mai bun remediu natural pentru hemoroizi! Chiar si medicii sunt uimiti!

1. Sfecla elvetiana (mangold):
Odata ce ai sfecla( in conditie buna), clateste-o bine si las-o sa se raceasca in frigider; aplica cate frunze sunt necesara pe zona afectata, cel putin de 3 ori pe zi.

2. ALOE VERA:
Aloe vera este un ingredient natural eficient, care accelereaza alinarea rapida a hemoroizilor. Actiunea antiinflamatorie a aloei vera ajuta in ceea ce priveste rezolvarea simptomelor intr-un mod rapid si usor. In cazul hemoroizilor interni, taie fasii din aloe vera, fara spini, si pune-le la inghetat. Aplic-o pe zona afectata pentru dubla actiune a compresei reci, alaturi de reducerea inflamatiei. Pentru uzul extern, doar aplica gelul extras din frunzele de aloe pentru a alina si a hidrata venele inflamate.

3. Arborele de cuisoare
Iata ce trebuie sa faci - adauga 2 cuisoare intregi, 3 catei de usturoi si 3 frunze de dafin in apa clocotinda. Lasa ingredientele la fiert pentru 10 minute, apoi ia-le de pe foc. Strecoara apa si asteapta sa se raceasca! Aplica amestecul pe zona afectata - de 3 ori pe zi.

4. Musetel
Musetelul este o planta care se gaseste usor in orice gradina! El e faimos datorita proprietatilor sale medicinale, printre care este inclus si tratamentul hemoroizilor. Acest remediu reduce inflamatiile anale, stopeaza hemoragiile minore si este calmant. Pentru a prepara remediul, pune la fiert o mana de tulpini de musetel, intr-un litri de apa, timp de 10 minute. Lasa-l sa se raceasca si foloseste-l pentru a curata hemoroizii cat timp e nevoie.

5. Cartofi
Puterea cartofilor de a indeparta excesul de fluid de pe suprafata pielii actioneaza in avantaj, atunci cand hemoroizii sangereaza. Pasta de cartofi te va ajuta sa usuci zona si sa vindeci si ranile. Rade niste cartofi, ca sa obtii o pasta. Aplic-o pe zona anala si asteapta pana se usuca. Acest lucru poate fi facut pe tot parcursul zilei, pentru alinare. Speram ca acest articol ti-a fost util si te rugam sa il impartasesti celor apropiati! Multumim si iti dorim o zi buna!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Acesta este cel mai bun remediu natural pentru hemoroizi! Chiar si medicii sunt uimiti! Reviewed by Unknown on 9:21 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.