Top Ad unit 728 × 90

ACEASTA ESTE DIETA CARE A TRANSFORMAT-O PE ADELE! VEDETA A DAT JOS 14 KG SI ARATA MAI BINE CA NICIODATA!

Publicitate

Superstarul britanic si favorita publicului, Adele, a reusit sa slabeasca si sa se mentina cu ajutorul noii ei diete. Surse din anturajul cantaretei sustin ca vedeta a reusit sa slabeasca 14 kg in ultimele luni multumita cartii „Dieta cu sirtuina”, publicata in Marea Britanie in luna ianuarie a acestui an.

Pete Geracimo, antrenorul personal al lui Adele, este un promotor al acestui regim alimentar care, potrivit cercetarilor in domeniu, echilibreaza metabolismul intr-un timp scurt.

ACEASTA ESTE DIETA CARE A TRANSFORMAT-O PE ADELE! VEDETA A DAT JOS 14 KG SI ARATA MAI BINE CA NICIODATA!
Aceasta dieta a fost conceputa de catre 2 nutritionisti certificati si consultanti pe probleme de sanatate pe nume Aidan Goggins si Glem Matten, care au pus intotdeauna accentul mai degraba pe aspectul sanatos al regimului decat pe aspectul slabitului. Dieta lor se axeaza pe consumul de alimente bogate in activatori de sirtuina. Sirtuina este un tip de proteina care protejeaza celulele corporale de imbolnavire si inflamatie si care joaca un rol esential in reglarea metabolismului, cresterea masei musculare si arderea grasimilor, fapt dovedit de studiile stiintifice. Din acest motiv, alimentele activatoare de sirtuina sunt etichetate drept „alimente minune”.

Printre alimentele cele mai bogate in proteine se numara: varza, uleiul de masline, ciocolata neagra, ceaiul verde, vinul rosu, merele, ceapa rosie, patrunjelul, ceapa alba si coacazele. Desi nu se regaseste pe aceasta lista a alimentelor care activeaza sirtuinele, carnea este insa permisa cu conditia sa nu inlocuiasca alte alimente importante.

Dieta in sine este destul de restrictiva. In primele 3 zile ai voie sa consumi doar 1000 de calorii, iar in urmatoarele 4 zile 1500 calorii obtinute prin consumul a 2 mese si 2 shake-uri. Dupa primele 7 zile, este permis consumul de anumite alimente activatoare de sirtuina in cantitati nelimitate. Dieta este explicata in amanunt in cartea autoarei.

Goggins si Matten si-au testat dieta exclusiv pe subiecti care au facut miscare in fiecare zi, si cu totii au reusit sa slabeasca in medie 2,7 kg pe saptamana.

Nutritionistii subliniaza faptul ca nu este vorba de o dieta drastica pentru o slabire rapida si nesanatoasa, ci mai degraba de un regim alimentar sanatos pe care toata lumea ar trebui sa-l adopte. Principalul scop al acestui regim este acela de a intari metabolismul si sistemul imunitar, precum si de a imbunatati starea generala de sanatate. Efectul de slabire este doar un bonus castigat de pe urma corectarii stilului de viata.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

ACEASTA ESTE DIETA CARE A TRANSFORMAT-O PE ADELE! VEDETA A DAT JOS 14 KG SI ARATA MAI BINE CA NICIODATA! Reviewed by Unknown on 5:21 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.