Top Ad unit 728 × 90

Patru metode naturale de a reduce transpiratia!

Publicitate

Transpiratia este un proces natural conditionat de gradul de efort si temperatura. Febra si transpiratia se mai instaleaza si atunci cand corpul incearca sa invinga infectiile virale. Cresterea temperaturii corpului este mijlocul prin care organismul lupta impotriva germenilor infectiosi.

De multe ori transpiratia poate fi destul de incomoda in anumite situatii.

Iata 4 modalitati naturale prin care poti preveni transpiratia excesiva.

sursa foto: wikihow
Bicarbonat de sodiu
Asigura-te ca ai intotdeauna la indemana un pliculet de bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul reprezinta o solutie foarte practica impotriva transpiratiei excesive si a mirosului neplacut.
Amesteca o cantitate mica de bicarbonat de sodiu cu putina apa. Ia un deget de amestec si aplica-l la subrat. Maseaza pasta usor in piele, asteapta ca pielea sa se usuce complet, apoi indeparteaza surplusul cu un servetel.

Lamaie
Gratie acidului citric continut, zeama de lamaie este atat un bun deodorant cat si un antibacterian eficient. Poti freca o felie de lamaie direct pe piele sau poti pulveriza putin suc de lamaie ca sa previi transpiratia. Ca sa previi iritatiile, in urma se recomanda sa eviti expunerea la soare a pielii tratate astfel.

Otet de mere
Otetul de mere omoara eficient bacteriile si elimina mirosul neplacut al transpiratiei. Este suficient sa il aplici la subsrat o singura data pe zi.
Dilueaza doua parti de otet de mere cu o parte de apa. Inmoaie un tampon de vata in solutie si sterge usor cu el zonele cele mai afectate de transpiratie. Repeta procedeul in fiecare seara inainte de culcare.

Ceai negru
Ceaiul negru este bogat in tanin, iar pH-ul sau acid actioneaza ca un antiperspirant natural care reduce activitatea glandelor sudoripare. Cel mai simplu este sa folosesti plicuri de ceai infuzate. Tine-le in apa clocotita, asteapta sa se raceasca, apoi aplica-le pe piele si lasa-le sa actioneze cateva minute.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Patru metode naturale de a reduce transpiratia! Reviewed by Unknown on 5:20 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.