Top Ad unit 728 × 90

Medicii avertizeaza ca orice persoana cu varsta peste 40 de ani sa renunte imediat la Ibuprofen! Iata de ce...

Publicitate

Cu totii stim ca din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru ibuprofen la cea mai mica simptoma. Durerile de cap, de dinti, de spate, etc. sunt doar o parte din afectiunile pe care oamenii le trateaza cu ajutorul ibuprofenului. Anumiti doctori isi sustin pacientii sa ia din ce in ce mai multe pastile, insa durerea tot nu cedeaza sau reapare dupa ce a trecut efectul pastilelor. Pe langa asta, ibuprofenul ne poate leza grav sanatatea. Ibuprofenul nu trateaza durerea si este toxic pentru inima sau muschi, putand duce chiar la moarte. Gandul asta ar trebui sa ne inspaimante. Azi ne-am propus sa va prezentam o alternativa, care va poate trata afectiunile si este suta la suta naturala!

Medicii avertizeaza ca orice persoana cu varsta peste 40 de ani sa renunte imediat la Ibuprofen!  Iata de ce...
Turmericul este varianta naturala, care ne scapa de dureri. Aceasta planta isi are originile in Asia si are puterea de a trata atat durerile mici, cat si pe cele accentuate. Planta sta la baza multor tratamente din Asia si a tratat boli, in decursul a mii de ani.

Turmericul poate fi gasit sub forma de planta sau pudra, aceasta din urma continand polifenoli puternici. Turmericul sub forma de condiment poate trata peste 600 de boli si afectiuni!

Pudra poate fi cumparata din orice magazin sau plafar, are un gust putin picant si amar, insa poate fi folosita la foarte multe preparate.

Va prezentam mai jos o reteta simpla, care va face minuni pentru corpul dumneavoastra:
  • Amestecati o lingura pudra de turmeric, o ceasca de miere si zeama de la o lamaie.
  • Amestecati cu ajutorul unei linguri din lemn.
  • Puneti o lingurita din acest amestec in ceai sau in apa.
  • Beti acest preprat de 3 ori pe zi, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
  • Veti arunca imediat ibuprofenul!  
Incercati sa beti acest preparat zilnic. Expertii in sanatate spun ca turmericul poate fi pus chiar si in shake-uri, deoarece ofera o savoare speciala si multe beneficii.

Un studiu publicat in the Journal of Alternative and Complementary Medicine.  Pacientii diagnosticati cu osteoartroza la genunchi, au fost tratati fie cu 800 mg de Ibuprofen, fie cu 2,000 mg de turmeric. Dupa 6 saptamani, simptomele au fost comparate, ca urmare a tratamentelor diferentiate. Pacientii tratati cu turmeric aveau dureri aproape nesemnificative, in comparatie cu pacientii carora li se administrase ibuprofen.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Medicii avertizeaza ca orice persoana cu varsta peste 40 de ani sa renunte imediat la Ibuprofen! Iata de ce... Reviewed by Unknown on 11:12 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.