Top Ad unit 728 × 90

Luati Vitamina D timp de 3 luni si toate bolile vor disparea ca prin minune!

Publicitate

Un studiu recent arata ca peste 70% din copii nu consuma suficienta Vitamina D si peste 75% din adulti nu includ aceasta vitamina in dieta zilnica. Vitamina D este foarte importanta si extrem de benefica pentru organismul nostru, deoarece previne aparitia mai multor boli precum: cancerul, bolilr cardiace si chiar diabetul. Includerea acestei vitamine, in dieta zilnica, este necesara pentru sanatatea noastra, deoarece are foarte multe beneficii, putand inlocui chiar si acel element lipsa, din tratarea cancerului.

Cea mai mare problema, in ceea ce priveste deficitul Vitaminei D, este aceea ca oamenii nu isi dau seama daca retin sau nu aceasta Vitamina. Singura modalitate prin care putem verifica nivelul Vitaminei D sunt testele de sange! Cititi cu atentie acest articol pentru a afla lucruri pe care cu siguranta nu le stiati despre aceasta Vitamina.

Ce este Vitamina D?

Vitamina D este o vitamina solubila si se gaseste la nivelul ficatului sau a tesutului gras. Grasimea corporala poate retine Vitamina D si astfel organismul este privat de beneficiile sale. Vitamina D este diferita de celelalte vitamine, deoarece organismul nostru are capacitatea de a o produce, aproape in totalitate, luand doar o mica parte din alimente. Expunerea la soare este cea mai buna metoda de a asimila Vitamina D, insa exista si alimente bogate in Vitamina D, asa ca incercati sa adaugati in dieta dumneavoastra cat mai multe alimente de aceasta natura.

Asa cum am mentionat mai sus, singura metoda sigura de a verifica deficitul de Vitamina D o reprezinta testele de sange. Vitamina D joaca un rol foarte important, atunci cand vine vorba de asimilarea calciului in oase, iar un deficit al acestei vitamine poate duce la subtierea oaselor, si anume osteomalacie. In plus, in timp acest deficit poate duce la aparitia osteoporozei. Simptomele deficitului de Vitamina D sunt strans legate de aparitia cancerului, mai ales a celui mamar, de prostata sau de colon.

Unele boli pot fi rezultatul deficitului de Vitamina D

Astmul – Consumati mai multa Vitamina D, pentru a imbunatati functia pulmonara si pentru a preveni aparitia bolilor respiratorii.

Osteoporoza – Vitamina D asociata cu Calciul imbunatateste densitatea, prevenind aparitia fracturilor.

Inflamatiile – Deficitul de Vitamina D afecteaza si sistemul imunitar, determinand instalarea unui numar mare de boli.

Sanatatea inimii – bolile cardiace si presiunea sanguina sunt de asemenea strans legate de nivelul scazut al Vitaminei D. Aveti mare grija si consumati cat mai multa Vitamina D.

Alergiile – Conform unui studiu recent, copiii alergici au cu siguranta si deficit de Vitamina D.

Depresia – Aceasta problema este strans legata de functiile creierului. Deci, daca aveti un nivel scazut de Vitamina D, aveti foarte multe sanse sa deveniti depresiv.

Alimentele bogate in Vitamina D sunt: uleiul de peste (de cod, somon, ton, sardina si hering); laptele, sucul de portocale, cerealele, ciupercile uscate, galbenusul de ou. Daca aveti un deficit de Vitamina D, mergeti imediat la medic. Asa cum am mentionat mai sus, nivelul scazut al Vitaminei D este strans legat de aparitia mai multor boli, precum: diabet, colesterol marit, gripa, artrita sau infectii, etc.

Cantitatea recomandata de Vitamina D, pentru adulti.

Sub 50 de ani: 400-800 unitati, o capsula pe zi. Peste 50 de ani: 800-1000 unitati, o capsula pe zi.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Luati Vitamina D timp de 3 luni si toate bolile vor disparea ca prin minune! Reviewed by Unknown on 5:24 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.