Top Ad unit 728 × 90

Daca gasesti o punga din plastic cu apa, deasupra usii cuiva, iata ce inseamna...

Publicitate

Acum ca e in sfarsit vreme calda si placuta, multe insecte si gandaci isi fac aparitia din natura. Vara este sezonul lor si asta inseamna ca tantarii, mustele, furnicile, viespile si alte mii de insecte devin active. Ele pot sa distruga cu usurinta un picnic la iarba verde, sau pot sa faca un dezastru dintr-un gratar, atacandu-i sau muscandu-i pe participanti, atingand mancarea si stricand cheful tuturor.

Daca gasesti o punga din plastic cu apa, deasupra usii cuiva, iata ce inseamna...
Multe persoane apeleaza la insecticide, benzi de prindere a insectelor si aparate speciale, insa toate aceste metode au efect limitat. Multe insecte reusesc sa zboare destul de repede si sa evite sa fie prinse. Oricum, exista o metoda alternativa de a scapa de aceste creaturi neplacute si nedorite, care este mult mai simpla si pe care ti-o poti permite, in comparatie cu modalitatile mai sus enuntate. 


Metoda urmatoare care este prezentata in acest clip, ofera o metoda complet sigura atat pentru tine, cat si pentru mediul inconjurator, de a asigura o zona fara muste si gandaci, in doar cateva secunde.

Vei avea nevoie de urmatoarele lucruri:
  • 1 punga din plastic
  • Cateva monede stralucitoare

  • 2 cani de apa

  • 1 lingurita de sare de masa

  • 2-4 picaturi de suc de lime
Incepe prin a amesteca apa, sarea si sucul de lime intr-un bol. Ia punga din plastic si umple 3/4 din ea cu aceasta solutie, inainte de a arunca si cateva monede. Securizeaza punga si agat-o in locul unde intentionezi sa iti petreci timpul. Poti pune punga pe gard, o poti lega de usa, de copac sau oriunde altundeva unde ai nevoie, atat timp cat punga este ermetizata si expusa luminii. De asemenea, sucul de lime si sarea au rolul de asigura stralucirea monedelor, asa ca daca nu ai aceste ingrediente la indemana, incearca sa folosesti niste monede stralucitoare.

Acest produs simplu impotriva gandacilor este folosit de foarte multa vreme de persoane care cunosc metoda, datorita faptului ca este foarte eficient. Monedele puse in apa reflecta activ lumina, creand in aer niste prisme care lucesc si se misca in mod constant. In vreme ce acestea sunt insesizabile pentru oameni, mustele si alte insecte le pot vedea, indepartandu-se de lumina. Se crede ca efectul luminii este unul de infricosare a insectelor, caci ele nu se mai pot concentra. De asemenea, ele sunt pacalite si de aparenta existenta a apei in atmosfera, asa ca prefera sa evite zona din apropierea pungii, pentru a nu se uda si a orbi. Pe langa monedele din punga, acelasi efect il poti obtine si daca atarni niste CD-uri vechi in copac, caci si acestea reflecta lumina.

Un ultim lucru care trebuie mentionat este ca trebuie sa nu uiti sa cureti punga dupa folosire. Nu cred ca iti doresti ca punga sa acumuleze mizerie sau bacterii, care pot deveni periculoase pentru tine sau pentru animalele tale, care pot lua contact cu punga in mod accidental. 

Punga de plastic si monedele creeaza in mod eficient o bariera invizibila, pe care nicio insecte zburatoare nu isi doreste sa o incalce. Incearca aceasta metoda data viitoare cand faci un gratar sau o petrecere in aer liber, si nu uita sa impartasesti acest truc tuturor!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Daca gasesti o punga din plastic cu apa, deasupra usii cuiva, iata ce inseamna... Reviewed by Unknown on 5:28 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.