Top Ad unit 728 × 90

Cum sa pregatesti o baie de detoxifiere, pentru a elimina toxinele si metalele grele din organism

Publicitate

Baia detox este una dintre cele mai usoare terapii de vindecare, ce curata organismul de toxine. Corpurile noastre sunt predispuse toxinelor, mai mult ca oricand. Ele se gasesc in aer, in alimente, in medicamente si in apa. Tinand cont de faptul ca pot provoca iritatii si pot dauna organismului, sunt considerate nocive pentru bunastarea noastra.

Detoxifierea este o metoda de inlaturare a toxinelor si a altor compusi periculosi, si de accelerare a metabolismului. De fapt, fara ca noi sa stim, acesta e un proces natural al organismului. Totusi, capacitatea organismului de a se detoxifia nu este nelimitata.

Cum sa pregatesti o baie de detoxifiere, pentru a elimina toxinele si metalele grele din organism
Cu cat ii este mai greu corpului sa elimine toxinele, cu atat el se expune mai mult efectelor lor. Numarul toxinelor care poate dauna corpului este foarte mare. De exemplu, apa este deseori contaminata cu poluanti, samponurile si sapunurile pe care le folosim zilnic sunt pline de chimicale, pasta de dinti contine fluoride, alimentele modificate genetic contin pesticide etc.

Din pacate, in crestere este expunerea la substantele toxice. Mai precis, in apa de baut au fost gasite 2100 de toxine, inclusiv pesticide, ierbicide, PCB si medicamente, in aer - 80000 de tone metrice de carcinogeni sunt eliberati anual in doar in America de Nord, iar peste 80% din alimente sunt modificate genetic.

Expunerea inutila poate fi redusa, la fel cum si capacitatea corpului de a elimina toxine poate fi imbunatatita, desi este imposibil sa reduci expunerea la 0. O modalitate este de a practica baia detox, care poate imbunatati sanatatea si poate intari imunitatea, prevenind anumite afectiuni.

Problemele legate de detoxifiere reprezinta radacina bolilor, conform expertului medical, Dr. Mark Hyman.

Pentru a practica detoxifierea, baia cu sare epsom este alta metoda de eliminare a toxinelor din organism, aducand insa si alte beneficii precum mai putin stres, mai buna concentrare si somn mai linistit, functionarea buna a nervilor si a muschilor, prevenirea intaririi arterelor si a aparitiei cheagurilor de sange, eficienta insulinei crescute, inflamatii reduse, alinarea durerii si crampelor musculare, folosirea imbunatatita a oxigenului, eliminarea toxinelor, absorbtia imbunatatita a nutrientilor, alinarea migrenelor etc.

Pregatirea baii:

Pune 5-10 picaturi de ulei esential in 2 cani de sare epsom, apoi adauga acest amestec in cada cu apa. Pune o cana de bicarbonat de sodiu pentru a neutraliza chimicalele, mai ales clorul, daca apa nu este filtrata, precum si pentru a amplifica absorbtia mineralelor.

Apoi, baga-te in apa si inchide ochii. Fa niste exercitii de respiratie si stai in apa pentru 20 de minute. Dupa asta poti iesi din cada si poti face dus cu apa rece. Nu folosi sampon sau gel de dus, caci ai porii deschisi si iti pot intra in sange.

Aplica unt de corp, cum ar fi untul de shea sau ulei de cocos si deodorant fara aluminium, cand corpul tau este uscat. Evita lotiunile cu parfum, chimicalele si deodorantele. De asemenea, nu consuma nimic imediat dupa baie, dar bea apa filtrata inainte si dupa. Dupa baie, odihneste-te.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Cum sa pregatesti o baie de detoxifiere, pentru a elimina toxinele si metalele grele din organism Reviewed by Unknown on 5:23 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.