Top Ad unit 728 × 90

A consumat aceasta bautura si a trait pana la 152 de ani!

Publicitate

S-a crezut, vreme indelungata, ca elixirul frumusetii norvegienilor consta in aceasta bautura. Chiar si respectatul medic, Paavo Airola, a recomandat-o pentru o viata lunga si linistita.

O alta dovada a efectelor miraculoase ale zerului este batranul Tom Par, un barbat de origine engleza, din zona rurala, care a trait mai bine de 150 de ani. El era cunoscut pentru consumul zilnic al licorii cu zer.

A consumat aceasta bautura si a trait pana la 152 de ani!
Compozitia si proprietatile de vindecare ale zerului

Zerul are multiple beneficii, asa ca il poti consuma toata viata, de la nastere pana la moarte.

Zerul este forma originala a unui lichid ce contine mai putin de 1% proteina si mai mult de 93% apa. Principalele ingrediente sunt: potasiul, sodiul, magneziul, fosforul, fierul, zincul, cuprul, cobaltul, maganese-ul, molibdenum-ul, vitaminele, amino acizii esentiali si enzimele.

100 de grame de zer au numai 2 calorii, lucru benefic in cazul unei cure de slabire.

Cea mai sanatoasa bautura pentru lupta impotriva bolilor ficatului

Solutia pentru o viata lunga si o sanatate buna este un ficat sanatos. Mai precis, zerul este un detoxifiant extraordinar pentru ficat. In cazul in care suferi de o boala a rinichilor sau a ficatului, tot ce ai de facut este sa consumi zer in mod regulat.

Este bine de stiut ca zerul contine betalactoglobulina. Acest compus ofera corpului amino acizi, care sunt foarte importanti, caci ajuta organismul in mod semnificativ, in cazul in care se confrunta cu stadiul avansat al unei boli de ficat.

Mai multi experti au afirmat ca aceste suplimente ajuta pacientii suferinzi de ciroza sa traiasca mai bine si mai mult.

Zerul, benefic pentru longevitate si in lupta impotriva kilogramelor 

Daca faci sport in mod intensiv, incerci sa slabesti, daca esti stresat sau suferi de o boala serioasa, zerul ar trebui sa faca parte din regimul tau alimentar de zi cu zi. El este bogat in electriliti, hidratand si energizand corpul in mod perfect. Astfel, este mult mai potrivit decat bauturile energizante.

Zerul este materia prima pentru producerea proteinelor, care dupa cum se stie, sunt componente nelipsite din dieta unui sportiv. Consumul zerului permite recuperarea rapida si cresterea musculara dupa exercitii, reducand apetitul si stimuland procesul de slabire.

Multiple cercetari au aratat ca el contribuie la sanatatea nervilor, caci reduce glucoza din sange si tensiunea arteriala.

Remediu traditional pentru digestie

Acidul lactic pe care il contine zerul reduce numarul excesiv de ciuperci si bacterii din intestine. De asemenea, valoarea scazuta a pH-ului sprijina buna functionare.

Consuma-l ori de cate ori esti constipat, balonat, ai crampe, diverticuloza colonica sau inflamatii cronice la nivel intestinal. Acest remediu traditional te poate ajuta in mod considerabil in privinta oboselii cronice, stresului, obezitatii, apetitului ridicat sau a tensiunii. Este util in cazul unui sistem imunitar scazut, a unui disconform al stomacului, a bolilor ficatului si candidei, fiind un bun detoxifiant pentru organism.

Mod de preparare si aplicare a zerului

In acest moment, trebuie sa stii ca poti sa prepari singur zerul. Daca nu vrei sa te stresezi prea tare, il poti cumpara. Se gaseste in orice supermarket sau in magazinele de profil, ori il poti achizitiona de la producator.

Trebuie sa stii ca zerul de capra este cel mai bun. In orice caz, si cel de vaca este bun. In ceea ce priveste zerul, este important ca animalele sa nu fi fost tratate cu hormoni. Iata un lucru interesant: din 10 litri de lapte, poti obtine un kilogram de branza si 9 litri de zer.

Gratie proprietatilor sale diuretice, zerul este recomandat in cantitati moderate. Acest lucru inseamna ca la inceput poti bea 150ml de zer, de 3 ori pe zi. Pe parcurs poti creste cantitatea gradat, oprindu-te cand ajungi la 1,5l pe zi.

De asemenea, daca te confrunti cu o problema digestiva, tot ce ai de facut este sa amesteci o lingura de zer intr-un pahar cu apa si sa consumi bautura inainte de fiecare masa. In plus, trebuie sa stii ca poti folosi zerul si pentru ingrijirea parului si a pielii.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

A consumat aceasta bautura si a trait pana la 152 de ani! Reviewed by Unknown on 5:45 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.