Top Ad unit 728 × 90

6 moduri de a te vindeca de durerile de sciatica

Publicitate

Foarte multi oameni sufera astazi de dureri de sciatica. Durerile cauzate de aceasta afectiune sunt resimtite de-a lungul intregului nerv sciatic, avand ca punct de pornire coloana lombara si radiind in jos catre fese, cuprinzand coapsele si chiar talpile.

De cele mai multe ori sciatica este provocata de hernia de disc lombara, durerile fiind foarte intense. Iata insa cateva metode eficiente prin care te poti vindeca de durere:

6 moduri de a te vindeca de durerile de sciatica

Acupunctura si celelalte tratamente traditionale chinezesti

Majoritatea pacientilor s-au bucurat de imbunatatiri substantiale in urma folosirii acestor metode. Acupunctura consta in introducerea in piele a unor ace mici de-a lungul unor puncte specifice, scopul fiind acela de a determina corpul sa elibereze endorfine, care reduc durerea.

Compresele alternative

Compresele calde si reci reduc durerea, caldura relaxand muschii, iar temperatura joasa vindecand inflamatia.

Terapia de manipulare si de decompresie a coloanei lombare

Aceste terapii constau in utilizarea unor instrumente speciale pentru a departa vertebrele lombare si a permite astfel reabsorbirea tesutului interior al vertebrei in tesutul exterior, ceea ce calmeaza durerile de sciatica.

Exercitiile McKenzie

Aceste exercitii sunt efectuate de catre chiropracticieni in scopul reducerii durerii si a centralizarii ei catre zona lombara.

Terapia chiropractica

Terapia chiropractica si fizioterapia pot include exercitii speciale, practici de mobilizare a articulatiilor sau terapia tesutului moale.

Analgezicele

Inainte sa iei analgezice, cere sfatul medicului curant sau de familie. Aceste medicamente calmeaza temporar durerea acuta si reduc inflamatia.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

6 moduri de a te vindeca de durerile de sciatica Reviewed by Unknown on 5:14 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.