Top Ad unit 728 × 90

5 MODURI IN CARE POTI FOLOSI ULEI DE COCOS CA SA ARATI CU 10 ANI MAI TANARA – SFATURI PROVENITE DE LA COSMETICIENI CU RENUME MONDIAL

Publicitate

Medicii si nutritionistii sustin ca uleiul de cocos se numara printre alimentele cele mai benefice pentru sanatate. In continuare iti vom prezenta 5 moduri in care il poti folosi cu succes si in scop cosmetic.
5 MODURI IN CARE POTI FOLOSI ULEI DE COCOS CA SA ARATI CU 10 ANI MAI TANARA – SFATURI PROVENITE DE LA COSMETICIENI CU RENUME MONDIAL

1. Crema de epilat fara chimicale

Cremele conventionale pentru epilat contin multe chimicale periculoase si mai sunt si scumpe, dar le poti inlocui oricand cu ulei de cocos. Uleiul de cocos are efect antimicrobian, emolient si hidratant, fiind ideal pentru pielea sensibila.

2. Ingrijirea pielii pe timpul noptii

Aplica pe pielea fetei putin ulei de cocos seara inainte de culcare ca pana a doua zi tenul sa fie perfect revigorat si sa straluceasca de frumusete. Nota: uleiul de cocos patrunde adanc in pori, hranind in profunzime si flexibilizand pielea.

3. Crema pentru maini

Frigul si vremea urata sunt principalele cauze ale inaspririi si uscarii mainilor. Uleiul de cocos inlocuieste cu succes orice crema pentru maini, lasand pielea catifelata si neteda.

4. Crema anti-celulita

Aplica ulei de cocos pe zonele afectate de celulita ca sa reduci in timp vizibilitatea problemelor. Rezultatele sunt excelente!

5. Sapun lichid preparat in casa

Uleiul de cocos poate fi transformat usor intr-un sapun lichid eficient si non-agresiv pentru piele. In urma folosirii acestui sapun, pielea nu se mai usuca excesiv, ci ramane neteda si catifelata la atingere.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

5 MODURI IN CARE POTI FOLOSI ULEI DE COCOS CA SA ARATI CU 10 ANI MAI TANARA – SFATURI PROVENITE DE LA COSMETICIENI CU RENUME MONDIAL Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.