Top Ad unit 728 × 90

Ouale ofera protectie impotriva cancerului si a bolilor de inima!

Publicitate

Cu toate ca multi dintre noi ocolim ouale ca sa evitam problemele de colesterol marit, se pare ca o cercetare recenta a determinat ca tipul de colesterol din continutul oualor nu ar fi de fapt nociv pentru organism. Si asta nu e tot! Cea mai importanta descoperire a fost aceea ca un consum regulat de oua ne poate chiar pune la adapost de cancer si boli cardiovasculare! Printre altele, ouale sunt un aliment grozav pentru sanatatea vederii si un bun adjuvant in curele de slabire.

Ouale ofera protectie impotriva cancerului si a bolilor de inima!
Cercetatorul britanic B. Grifin a analizat si comparat 30 de studii diferite asupra efectelor consumului de oua. Aparent, medicul a descoperit ca persoanele care consuma cel putin un ou pe zi sunt mai putin predispuse la boli cardiovasculare sau circulatorii comparativ cu cele care nu consuma deloc oua. 

Multumita profilului lor nutritional bogat si multitudinii de substante benefice pe care le contin, ouale sunt de fapt un aliment deosebit de sanatos. Sunt bogate in vitaminele A, B, D si E, iod, fosfor si luteina. In plus, un ou are doar 75 de calorii si contine numai 5 grame de grasime.

Asadar, nu mai ocoli ouale! Introdu-le in alimentatia zilnica pentru a-ti intari si proteja sanatatea!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Ouale ofera protectie impotriva cancerului si a bolilor de inima! Reviewed by Unknown on 5:34 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.