Top Ad unit 728 × 90

Otetul din cidru de mere face celulita sa dispara, ca prin minune!

Publicitate

Un articol de Mihaela

Inca de la inceputul acestui articol, trebuie sa stii ca celulita este, de fapt, un compus de celule grase plutitoare, depozitate chiar sub piele. Din cauza ei, pielea ta are un aspect distinct, similar unei suprafete cu gropite, ca branza de vaci si coaja de portocala.

Cauza principala a aparitiei celulitei este reprezentata de stilul de viata nesanatos si de genetica.
Otetul din cidru de mere face celulita sa dispara, ca prin minune!
Oricum, noi suntem aici pentru a te ajuta. In acest articol iti vom arata cel mai efficient remediu natural, care te poate ajuta sa scapi de celulita repede si eficient.

In acest punct trebuie sa stii ca ingredientul principal pentru pregatirea acestui remediu este otetul din cidru de mere. Mai precis, datorita bogatiei sale de calciu, magneziu, potasiu si diferite minerale, otetul din cidru de mere te va ajuta sa scapi de celulita cat ai zice peste. In plus, trebuie sa stii ca otetul din cidru de mere te va ajuta sa elimini si toxinele din organism, sa scapi de retentia de apa din jurul abdomenului si a coapselor.

Chiar si in Grecia Antica, Roma si Egipt oamenii erau familiarizati cu proprietatile vindecatoare ale otetului din cidru de mere.

Un alt lucru pe care trebuie sa il stii este ca otetul din cidru de mere te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus, reducand celulita si balonarea.

Iata ce trebuie sa faci pentru a pregati acest remediu magic:

Mai intai, amesteca 1/3 otet cu 2/3 apa. Poti adauga si putina miere, daca doresti. Apoi, trebuie sa freci partile afectate cu acest amestec.

Acum, lasa amestecul sa actioneze timp de 30 de minute, dupa care te poti spala cu apa calda pentru a curate pielea.

Trebuie sa repeti tratamentul de doua ori pe zi, pana cand obtii rezultatele dorite.

De asemenea, poti aplica un alt tratament care este la fel de eficient.

Pentru acesta, trebuie sa amesteci ½ apa cu ½ otet din cidru de mere. Apoi, trebuie sa freci zonele afectate cu amestecul obtinut.

Dupa ce ai aplicat tratamentul trebuie sa infasori zonele respective cu folie din plastic si sa pui un prosop cald peste.

Lasa tratamentul as actioneze timp de o ora. Apoi, trebuie sa inlaturi folia si sa te clatesti cu apa calduta.

Repeta aceasta procedura o data pe zi, pana cand scapi complet de celulita.

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa amesteci 2 linguri de otet din cidru de mere cu o lingurita de miere si sa consumi amestecul de doua ori pe zi, zilnic, pana cand obtii rezultatele dorite.

Otetul din cidru de mere face celulita sa dispara, ca prin minune! Reviewed by Unknown on 5:48 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.