Top Ad unit 728 × 90

O metoda ingenioasa de cultivare a rosiilor in gradina!


Publicitate

De cand cu febra alimentelor eco, multi au inceput sa se preocupe cu gradinaritul. Astfel isi asigura fructe si legume organice de calitate in propria pepiniera la un pret mult mai bun.

Daca vrei sa imbini utilul cu placutul si te-ai saturat sa dai o gramada de bani pe alimentele eco, nu-i deloc o idee rea sa-ti cultivi singur legumele. Bineinteles, asta atat timp cat conditiile iti permit acest lucru.

Nu toata lumea se pricepe la gradinarit, dar nu-i nicio problema! Exista si metode simple de cultivare a legumelor, asa cum este si cea pe care ti-o vom ilustra in continuare. Preluata de pe canalul de YouTube The Wannabe Homesteader, metoda aduce un plus de de simplitate in cultivarea rosiilor. Nu necesita niciun fel de experienta in gradinarit!


Este vorba de un videoclip scurt cu titlul „The Easiest Way To Grow Tomato Seedlings” (Cel mai simplu mod de cultivare a rasadurilor de rosii), care reduce toata recuzita necesara la o glastra cu pamant si cateva felii de rosii. Atat de simplu este totul! Astfel poti transforma rapid si usor cateva rosii cumparate din magazin intr-o mini-cultura pe gustul tau. Cel mai potrivit soi este „heirloom”, adica rosii crescute prin metode organice sau rosii de gradina. Iata ce ai de facut:

1) Taie o rosie coapta sau rascoapta in felii subtiri de 0,5 mm.
2) Planteaza feliile in pamant la distante egale. 

3) Acopera-le cu un strat subtire de pamant pentru gradinarit.
4) Uda rasadurile in mod frecvent in functie de cerinte.

Cam la o saptamana de la plantarea feliilor de tomate, din pamant vor incolti mici lastarei. Dupa ce cresc putin, scoate-i din pamant si muta-i intr-o alta glastra. Ideal este sa nu asezi mai mult de doi lastari intr-o glastra. La maturizare, asaza fiecare planta in propria glastra. Asta-i tot ce ai de facut! Spor la treaba.


Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

O metoda ingenioasa de cultivare a rosiilor in gradina!
 Reviewed by Unknown on 5:00 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.