Top Ad unit 728 × 90

Cercetatorii au descoperit ca acest ulei omoara 90% din celulele de cancer la colon

Publicitate

Un articol de Andreea


Societatea Americana de Cancer estimeaza ca in acest an se vor inregistra aproximativ 95.270 de noi cazuri de cancer la colon pe teritoriul Statelor Unite.

Cel mai adesea, tratamentul acestei forme de cancer presupune radioterapie, interventii chirurgicale sau chimioterapie, dar toate aceste proceduri medicale implica numeroase efecte adverse.


Din fericire, un studiu recent atrage atentia asupra unei metode naturale de tratament care s-a dovedit nu numai sigura pentru organism, ci si foarte eficienta. Principala substanta utilizata este uleiul de cocos, care nu degeaba este ridicat la rangul de super-aliment.

Un ingredient activ al uleiul de cocos, acidul lauric, ce se intalneste si in laptele de san, detine proprietati anticancerigene puternice. Acidul lauric este un acid gras cu lant mediu care intareste sistemul imunitar si poseda proprietati antimicrobiene.

Uleiul de cocos este extrem de benefic pentru sanatatea corpului in general, si reprezinta un mijloc de tratament foarte eficient impotriva multor boli si afectiuni. Se numara printre alimentele cu cel mai puternic efect anti-inflamator si detine totodata proprietati antioxidante, antifungice, antibacteriene, anticarcinogene, antivirale, antimicrobiene si antivirale.

Consumul de ulei de cocos reduce riscul de boli cardiovasculare, regleaza glicemia, trateaza candidozele, stabilizeaza nivelurile insulinei serice, trateaza infectiile fungice severe si contribuie la mentinerea unei greutati sanatoase.

Jurnalul de Cercetare a Cancerului a publicat de curand un studiu care a demonstrat ca acidul lauric, continut de uleiul de cocos in proportie de 50%, poseda proprietati anticancerigene puternice.

Cercetatorii de la Universitatea Adelaide au constatat ca acidul lauric anihileaza peste 90% din celulele de cancer la colon dintr-o linie celulara in vitro. Iar studiul de fata nu este singurul de acest fel, un numar de alte cercetari similare venind in sprijinul acestor rezultate.

Studiile in vitro sunt desfasurate intr-un mediu controlat, de obicei in vase Petri, si nu pe organisme vii.

Prin comparatie, studiile in vivo sunt desfasurate asupra organismelor vii unitare. In cazul de fata, cercetarile au fost facute in vitro, ceea ce reduce intr-o oarecare masura relevanta rezultatelor.

In plus, trebuie desfasurate studii suplimentare de verificare a rezultatelor, fapt care presupune fonduri substantiale, ceea ce ingreuneaza eforturile cercetatorilor, iar companiile farmaceutice impun aceste verificari pentru validarea rezultatelor inainte de introducerea pe piata a tratamentelor propuse.

Societatea Americana pentru Nutritie raporteaza ca rezultatele obtinute in cadrul studiilor clinice sugereaza ca acizii grasi cu lant mediu si grasimile continute de uleiul de cocos „ar putea fi de folos in tratamentul si preventia unor boli precum osteoporoza, bolile provocate sau alimentate de infectii virale (mononucleoza, hepatita C, herpesul, etc.), bolile vezicii biliare, boala Crohn si cancerul.”

S-a descoperit ca acesti acizi cu lant mediu trateaza scleroza multipla, diabetul, boala Alzheimer, boala Parkinson, boala Huntington, si epilepsia cu grad scazut de raspuns la tratament medicamentos.

De exemplu, medicul Mary Newport i-a administrat sotului ei o doza zilnica din acest ulei pentru a reduce intensitatea simptomelor sale de Alzheimer si, cu ajutorul tratamentului, starea barbatului s-a ameliorat simtitor in decurs de numai 60 de zile.

Newport a explicat: „Corpii cetonici pot sprijini recuperarea creierului in urma privarii de oxigen, pot grabi recuperarea inimii in urma atacurilor de cord acute, si pot reduce dimensiunile tumorilor canceroase.”

Si alte studii anterioare au concluzionat ca acest ulei reduce efectele adverse ale chimioterapiei si imbunatateste calitatea vietii bolnavilor de cancer.

Pe Andreea Ionescu o poti gasi si pe facebook

Cercetatorii au descoperit ca acest ulei omoara 90% din celulele de cancer la colon Reviewed by Razvan on 5:30 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.