Top Ad unit 728 × 90

PREPARA-TI PROPRIUL SPRAY DEODORANT!

Publicitate

Un articol de Mihaela

Sfaturi:

Foloseste cantitati mici de spray! Orice exces poate favoriza aparitia de pete sau iritatii. Incepe cu o cantitate foarte mica si ajusteaz-o treptat in functie de reactia corpului.

Daca pe piele apar eruptii, inceteaza sa mai folosesti spray-ul si adreseaza-te medicului de familie sau unui dermatolog. Este posibil sa suferi de o sensibilitate sau alergie la bicarbonat de sodiu.

PREPARA-TI PROPRIUL SPRAY DEODORANT

Spray de baza:

Ingrediente necesare:
  • Bicarbonat de sodiu
  • Apa – Cel mai indicat este sa folosesti apa distilata, filtrata sau apa de trandafiri
  • Ulei de lavanda
Preparare:

Umple recipientul pe jumatate cu apa. Adauga aproximativ o optime de lingurita de bicarbonat si agita bine. Continua sa adaugi bicarbonat de sodiu in cantitati mici. Scopul este sa obtii un amestec pastos, dar nu foarte dens. Ajusteaza consistenta amestecului turnand fie mai multa apa, fie mai mult praf de bicarboant. La sfarsit, adauga si o picatura de ulei esential de lavanda. Agita flaconul bine.

Este important ca solutia sa fie alunecoasa la atingere si bine dizolvata. Orice particule neomogene pot provoca iritatii.

Pulverizeaza deodorantul de casa pe piele. Nu clati pielea cu apa in urma, ci maseaza usor cu degetele pielea de la subrat pentru a intinde deodorantul uniform si pentru a-i permite sa se absoarba mai bine.

Spray cu hamamelis

Ingrediente:
  • 1/2 cana hamamelis
  • 1/4 cana gel de aloe vera (sau zeama)
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 10 picaturi ulei esential
Preparare:
Rastoarna in flacon hamamelisul, gelul de aloe si bicarbonatul de sodiu, apoi agita bine amestecul. La final, adauga si cele 10 picaturi de ulei esential. Inainte de fiecare folosire, agita bine flaconul. Poate fi nevoie sa reimprospatezi stratul de deodorant pe parcursul zilei, mai ales daca afara este foarte cald.

PREPARA-TI PROPRIUL SPRAY DEODORANT! Reviewed by Unknown on 5:43 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.