Top Ad unit 728 × 90

O metoda sigura de epilare permanenta... la tine acasa!

Publicitate

Un articol de Mihaela

Este vorba despre o metoda birmaneza, originara din Republica Myanmar din Asia de sud-est. Iata ingredientele necesare:
  • Ceara de epilat sau un epilator electric
  • Pudra de Thanaka din clasa alimentara A
  • Ulei de Kusumba
Desi nu sunt ingrediente tocmai comune, in cazul in care nu le gasesti la prafarele obisnuite, le poti comanda oricand de pe internet.

O metoda sigura de epilare permanenta... la tine acasa

Mod de preparare:

Rastoarna intr-un bol pudra de Thanaka si uleiul de Kusumba (2 parti de pudra la 3 parti de ulei). Amesteca bine cele doua ingrediente pana la obtinerea unei paste.

Mod de utilizare:

Dupa epilarea cu ceara sau cu epilatorul electric, aplica si maseaza pe piele pasta preparata la pasul anterior, insistand aprox. 5 minute. Dupa masarea pastei pe piele, las-o sa actioneze timp de 2 ore, dupa care indeparteaz-o prin clatire cu apa calduta. Aplica pasta dupa fiecare epilare, zilnic, sau cat mai des posibil, si asta-i tot! Pasta este perfect naturala si non-iritanta, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta.

Ritmul de crestere a parului este incetinit simtitor, iar parul crescut la loc devine treptat tot mai fin pana ce zonele tratate astfel devin perfect netede! Rata de succes si timpul scurs pana la obtinerea rezultatelor dorite depind de ritmul actual de crestere a parului si de alti factori potentiali precum bolile hormonale, desi, de regula, primele rezultate se fac observate dupa 2-3 saptamani.

O metoda sigura de epilare permanenta... la tine acasa! Reviewed by Unknown on 5:10 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.