Top Ad unit 728 × 90

Cum sa scapi de punctele negre de pe nas si de pe fata – secretul indian

Publicitate

Un articol de Mihaela

Tenul fara pete sau impuritati este o tinta pentru toata lumea, mai ales pentru femei. Se pare ca aparitia frecventa a punctelor negre este cel mai mare impediment in atingerea acestui tel. Aceste umflaturi care se vad deseori pe fata, apar, de fapt, din cauza excesului de ulei sau a porilor blocati.

Cum sa scapi de punctele negre de pe nas si de pe fata – secretul indian

Cand acesti pori, sau glandele sebacee produc cantitati excesive de ulei, porii se extend si se ingroaja. Apoi, uleiul intra in ei si se intareste gradat, ducand la aparitia punctelor negre.

Producerea uleiului in porii nostri este crescut din cauza dezechilibrelor hormonale, mai ales din anii adolescentei, ai menopauzei, sarcinii sau cand consumam frecvent mancaruri prajite.

Eliminarea punctelor negre va fi mai usoara daca incepi sa folosesti produse neuleioase, precum si remedii naturiste care le vor indeparta cu eficienta. Urmatorul videoclip iti va oferi niste ponturi despre modul in care sa scapi de punctele albe sau negre sin jurul nasului sau de pe orice alta zona a fetei in mod natural, si rezultatele te vor incanta!

Cum sa scapi de punctele negre de pe nas si de pe fata – secretul indian Reviewed by Unknown on 5:25 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.