Top Ad unit 728 × 90

Afla cum poti stopa caderea parului! Regenereaza-ti parul in mod natural cu rezultate durabile

Publicitate

Caderea parului este o problema estetica ingrijoratoare chiar si in randul adolescentilor.

Caderea parului poate fi cauzata de numerosi factori, dar, in cele mai multe cazuri, principalul vinovat este stresul. Alte cauze posibile sunt slabirile bruste, menopauza, dezechilibrele hormonale si sarcina.

Majoritatea persoanelor care au incercat produsele cosmetice impotriva caderii parului existente pe piata s-au declarat dezamagite de eficienta lor, indiferent de pretul produselor folosite. In plus, produsele din comert abunda in chimicale periculoase pentru sanatate.


Din fericire, exista insa cai naturale de a trata aceasta problema si de a accelera regenerarea cresterea parului pierdut. Acest remediu natural contine frunze de guava, care sunt bogate in vitamina B, atat de importanta pentru sanatatea parului.

Frunzele de guava stopeaza eficient caderea parului si intaresc firul de par de la radacina pana la varf.

Iata modul de preparare a remediului:

Intr-un litru de apa, adauga o mana de frunze de guava si lasa-le sa fiarba timp de 20 de minute. Apoi lasa amestecul sa se raceasca. Maseaza-te pe cap cu acest remediu si lasa-l sa actioneze timp de cateva ore.

Pentru rezultate optime, foloseste preparatul seara inainte de culcare. Dupa ce il masezi pe pielea capului, acopera parul cu o caciula si lasa remediul sa actioneze peste noapte. Spala-te pe cap in dimineata urmatoare.

Repeta procedeul in mod regulat pana cand ce obtii rezultate vizibile.

Un articol de Mircea Dumitrescu

Afla cum poti stopa caderea parului! Regenereaza-ti parul in mod natural cu rezultate durabile Reviewed by Unknown on 5:02 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.