Top Ad unit 728 × 90

Esti pregatit sa te lasi de fumat? Iata ce trebuie sa faci!

Publicitate

Un studiu recent, condus de un grup de medici-experti, a aratat ca prin fiecare tigara pe care o fumezi, peste 4000 de toxine chimice patrund in corpul tau. Trebuie sa fii foarte atent si sa renunti la fumat, pentru ca cele mai multe dintre aceste chimicale au fost relationate cu cancerul. Stiai ca ozonu de dioxid de nitrogen patrunde in corpul tau atunci cand fumezi? Aceasta chimicala periculoasa perturba ADN-ul, reducand cantitatea de vitamin C disponibila pentru functionarea organismului.

Inainte de a-ti dezvalui reteta noastra secreta, trebuie sa raspunzi la o intrebare: esti pregatit sa renunti la fumat? Ei bine, daca raspunsul tau este da, atunci trebuie sa continui sa citesti asta.


Stim cu totii ca cel mai mare impediement cand vine vorba de a renunta la fumat, este constituit de teama de a te simti anxios sau deprimat. Insa exista multe plante si suplimente care te pot ajuta sa renunti la fumat. Intre acestea se numara si lobelia, care curma poftele de fumat, radacina de ghimbir pentru greata, iarba Sfantului loan, numita si hypericum pentru depresie, floarea pasiunii pentru iritabilitate si ruja pentru energie. Trebuie sa mai tii cont si de faptul ca beneficiile terapeutice ale uleiurilor esentiale iti pot fi, deasemenea, de ajutor.

Aceste uleiuri esentiale pot fi folosite ca tratament potent si eficient pentru oprirea fumatului. Ele functioneaza prin faptul ca te ajuta sa controlezi poftele si simptomele associate cu renuntatul la fumat.

Nota: folosirea uleiurilor esentiale, certificate, pure si terapeutice, reprezinta o metoda sigura si naturala de a alina simptome ca iritabilitatea, anxietatea, stresul, oboseala si nervozitatea – care sunt, associate, de obicei cu lipsa nicotinei.

Asa cum am mentionat, in acest articol vom prezenta cea mai eficienta reteta de a renunta la fumat.

Amestecul este foarte simplu de facut, trebuie doar sa urmaresti instructiunile:

Iata ce trebuie sa faci: amesteca cantitati egale de lamiae, piper negru si ulei essential de eucalypt. Apoi, aplica uleiul pe piele, sub nas, sau pe o discheta de bumbac, inhaland adanc, cand simti nevoia sa fumezi. Rezultatele te vor uimi.

Un articol de Mircea Dumitrescu

Esti pregatit sa te lasi de fumat? Iata ce trebuie sa faci! Reviewed by Unknown on 9:31 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.